22/05/2016 QUART PRIMERA

QUART PRIMERA SOL

ATENCIÓ: CONCERT AJORNAT FINS A NOVA DATA

http://www.gironella.cat/actualitat/noticies/cultura/476-el-concert-de-quart-primera-programat-al-culturitza-t-de-gironella-es-posposa

 

“Neurones a la punta d’un Iceberg” (Satélite K, 2015) És un disc que parla del present i de la voluntat de viure’l plenament. Tant se val si véns de la més negra de les foscors o del blanc més fred i encegador, el que importa és saber-ne sortir a temps. He oblidat a l’andana bona part de l’equipatge, on hi tenia les pors, els dubtes i les males cares, per agafar un tren on viatgen aquells que encara creuen que no tot està perdut. Vagons plens de passatgers que no sabem ben bé a on anem, però que tenim ganes de somriure i de compartir i, si cal, de llençar les càrregues innecessàries per la finestra. En aquesta nova casa en moviment tu també hi pots pujar, pots venir despullat o amb una camisa de colors, però millor que deixis els grisos ben lluny i les neurones a la punta d’un iceberg.

 

YouTube Preview Image

 

 

 Posted: setembre 25th, 2012
Categories: All Info
Tags:
Comments: No Comments.
css.php